BellenAlsBijbaan.nlCallcenter-Career.nlCallcenter-Supervisor.nlKlantenservice-Medewerker.nlTelefonischWerk.nl

Zoekresultaten

Parttime Studentenwerk Callcenter in Leeuwarden - Leeuwarden

Op zoek naar een parttime studentenwerk bijbaan in het callcenter? In Leeuwarden zoeken wij parttime inbound contactcenter medewerkers voor een nationale verzekeraar (20 tot 28 uur) voor...
Gepubliceerd: 08-08-2014
Referentie nr:#FIRB03712
A

Studentenwerk Rabobank in Tilburg - Tilburg

Zoek jij leuk studentenwerk in de omgeving van Tilburg? FINTREX zoekt studenten voor de klantenservice van de Rabobank.
Gepubliceerd: 14-07-2014
Referentie nr:#FIRB03624
B

Studenten bijbaan in Amsterdam - Amsterdam

Studeer je in Amsterdam en zoek je een leuke parttime bijbaan naast je studie? FINTREX zoekt callcenter medewerkers voor het callcenter van een bank in Amsterdam.
Gepubliceerd: 27-06-2014
Referentie nr:#FIAS03474
C

Studenten bijbaan in Deventer - Deventer

Studeer je in Deventer en zoek je een leuke parttime bijbaan naast je studie? FINTREX zoekt callcenter medewerkers voor het callcenter van een bank in Deventer.
Gepubliceerd: 07-05-2014
Referentie nr:#FIAS03394
D

Studenten bijbaan in Tilburg - Tilburg

Studeer je in Tilburg of Breda en zoek je een leuke parttime bijbaan naast je studie? FINTREX zoekt callcenter medewerkers voor een callcenter in Tilburg.
Gepubliceerd: 27-09-2013
Referentie nr:#FIRB02666
E

Studentenwerk in hartje Tilburg - Tilburg

#FINTREX is op zoek naar studenten voor leuk studentenwerk in hartje Tilburg! Ben jij vanaf 20 uur beschikbaar en wil je graag direct aan de slag in een leuk callcenter? Reageer direct!
Gepubliceerd: 28-08-2013
Referentie nr:#FIRB02604
F

Studentenwerk op een callcenter in Amsterdam - Amsterdam

In Amsterdam zoeken wij studenten voor een leuke studentenwerk bijbaan. Deze bijbaan wordt vervuld op de klantenservice van een groot callcenter in Amsterdam.
Gepubliceerd: 02-08-2013
Referentie nr:#FIRB02538
G

Fulltime Studenten gezocht Rabobank in Utrecht - Utrecht

Voor het customer service center van de Rabobank zoeken we studenten die fulltime (36 uur) per week voor een interessant project kunnen werken. Dit is een ideale (tijdelijke) project baan in...
Gepubliceerd: 01-08-2013
Referentie nr:#FIAS02556
H

Studenten bijbaan in hartje Amsterdam - Amsterdam

Studeer je in Amsterdam en zoek je een leuke pittige bijbaan voor naast je studie of vakantietijd? FINTREX zoekt studenten voor de klantenservice van een grote Zorgverzekeraar in Amsterdam!
Gepubliceerd: 31-07-2013
Referentie nr:#FIRB02537
I

Commercieel Callcenter Medewerker in Rotterdam - Rotterdam

Wij zijn voor onze opdrachtgever op zoek naar een commercieel medewerker in Rotterdam voor een retentie project. We zoeken ervaren callcenter medewerkers die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging.
Gepubliceerd: 26-04-2013
Referentie nr:#FIRB02399
J

Studenten werk callcenter - Callcenter studentenwerk

In verschillende callcenters in Nederland bieden wij regelmatig leuke studentwerk klantenservice projecten aan. Zoek jij een callcenter baan die goed te combineren is met je studie of gezin. Kijk dan snel op een van onze websites tussen het callcenter studenten werk.

In de regio Zuid- en Noord Holland bieden wij regelmatig studenten bijbaan aan in gezellige facilitaire callcenters. Deze callcenters zijn goed te bereiken met openbaar vervoer en bieden flexibele werktijden. Een studenten bijbaan in een callcenter staat goed op je CV en is een waardevolle leerschool. Je leert klantgericht te werken en om te gaan met commerciële doelstellingen. Dit zijn vaardigheden die je in de toekomst goed kunt gebruiken. Reageer dus snel op callcenter studentenwerk dan zullen wij jouw profiel matchen aan een passende vacature.