Vacatures per stadVacatures per stadVacatures per functieWebsite

Callcenter Bijbaan


Parttime callcenter vacatures

Op de website BellenAlsBijbaan.nl bieden wij diverse callcenter bijbanen aan. Dit zijn onder andere: parttime vacatures, klantenservice bijbanen, callcenter bijbaan en studentenwerk. Bellen als Bijbaan biedt vele voordelen waaronder een goed salaris en flexibele werkuren. Door de flexibele werkuren vanaf 16 tot 32 uur per week is een bijbaan callcenter goed te combineren met een druk leven of naast je studie. Je deelt zelf wekelijks je uren in en werkt soms in het weekend.

Voor parttime callcenter vacatures zijn wij op zoek naar callagents die al enige telefonische werkervaring hebben opgedaan. Je bent bekend met de verschillende communicatie technieken en weet hoe je het juiste service level kan behouden. Voordat je start met een nieuw project krijg je van te voren een gedegen training die wordt aangeboden door de opdrachtgever. Dit is veelal een training van 1 tot 3 weken.

Klantenservice Bijbaan

FINTREX is met regelmaat op zoek naar parttime klantenservice medewerkers voor inbound projecten van bijvoorbeeld opdrachtgevers als de Rabobank en Klant Contact Services (Partner Achmea). Deze klantenservice bijbanen zijn al vanaf 16 uur per week in te vullen. Daarom is een studenten bijbaan bij KCS of de Rabobank goed te combineren met een studie of gezin. Dit studentenwerk staat goed op je CV, en bied je gedegen trainingen en coaching om je communicatie skills te verbreden.

Heb je interesse in parttime werk in een callcenter? Kijk dan direct op de volgende pagina met onze parttime Studenten Bijbaan Vacatures

https://www.bellenalsbijbaan.nl/_images_upload/_tn_8713b37818477a9f.jpg
Op zoek naar een nieuwe baan?
Zoek hier naar de juiste vacature
https://www.bellenalsbijbaan.nl/_images_upload/_tn_0d09d47de90e8f1c.jpg
Op zoek naar werk?
Zoek hier naar de juiste vacature
https://www.bellenalsbijbaan.nl/_images_upload/_tn_a8212d87cb31e65a.jpg
Op zoek naar werk?
Zoek hier naar de juiste vacature