https://www.bellenalsbijbaan.nl/_images_upload/_tn_8713b37818477a9f.jpg
Op zoek naar een nieuwe baan?
Zoek hier naar de juiste vacature
https://www.bellenalsbijbaan.nl/_images_upload/_tn_0d09d47de90e8f1c.jpg
Op zoek naar werk?
Zoek hier naar de juiste vacature
https://www.bellenalsbijbaan.nl/_images_upload/_tn_a8212d87cb31e65a.jpg
Op zoek naar werk?
Zoek hier naar de juiste vacature
Vacatures Zoeken

Bijbaan KCS

Geen vacatures gevonden

Er zijn geen vacatures gevonden. Verwijder zoekcriteria om de zoekopdracht breder te maken.

Via een van onderstaande opties kan je nieuwe vacatures ontvangen die aan deze zoekopdracht voldoen.

Bijbaan KCS

Wil jij parttime aan de slag op het callcenter van Klant Contact Services (KCS)? Lees dan hier verder hoe je kunt solliciteren op deze leuke bijbaan

Klant Contact Services is het facilitaire contactcenter van Achmea. Zij verzorgen alle telefonische activiteiten rondom diverse projecten die deze zorgverzekeraar uit heeft staan. KCS ondersteunt Achmea in het aangaan en onderhouden van klantcontact in de breedste zin van het woord. Mede dankzij deze hechte samenwerking is het mogelijk voor KCS om zich volledig te focussen op de ontwikkeling en verbetering van de producten en diensten die zij aanbieden.

Wil je een Klantenservice bijbaan bij KCS?

Regelmatig zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers voor verschillende parttime projecten bij KCS Achmea in Zoetermeer en Utrecht. Deze inbound callcenter projecten zijn parttime te vervullen tussen de 16 en 32 uur en daarom ideaal als studenten bijbaan.

Elk jaar starten de zogenoemde eindejaarsprojecten bij KCS. Deze projecten worden ingezet om de verzekeraar Achmea te ondersteunen aan het eind van het jaar. De maand december is elk jaar een drukke periode bij verzekeraars aangezien klanten dan opnieuw hun zorg pakket kunnen samenstellen. Tijdens deze periode zoeken wij studenten en parttimers die op zoek zijn naar een klantenservice bijbaan voor enkele weken/maanden. Het is vaak ook mogelijk om voor langere periode deze bijbaan aan te houden.

Solliciteren op een bijbaan KCS?

Voor deze parttime bijbanen bij KCS zijn wij op zoek naar callcenter medewerkers die al eerder ervaring hebben opgedaan in een telefonische klantcontact functie. Heb jij interesse in één van de parttime vacatures bij Klant Contact Services in Zoetermeer of Utrecht? bekijk dan hier onze bijbaan KCS.

Zoekcriteria