https://www.bellenalsbijbaan.nl/_images_upload/_tn_8713b37818477a9f.jpg
Op zoek naar een nieuwe baan?
Zoek hier naar de juiste vacature
https://www.bellenalsbijbaan.nl/_images_upload/_tn_0d09d47de90e8f1c.jpg
Op zoek naar werk?
Zoek hier naar de juiste vacature
https://www.bellenalsbijbaan.nl/_images_upload/_tn_a8212d87cb31e65a.jpg
Op zoek naar werk?
Zoek hier naar de juiste vacature
Vacatures Zoeken

Bijbaan Webhelp

Geen vacatures gevonden

Er zijn geen vacatures gevonden. Verwijder zoekcriteria om de zoekopdracht breder te maken.

Via een van onderstaande opties kan je nieuwe vacatures ontvangen die aan deze zoekopdracht voldoen.

Webhelp (voorheen SNT) is een facilitair contactcenter dat de telefonische activiteiten verzorgt voor diverse bedrijven en instellingen. De organisatie heeft meerdere vestigingen door heel Nederland waaronder locaties in onder andere Zoetermeer, Groningen, Tilburg en Ede. Binnen het bedrijf heerst er een informele werksfeer en is er veel ruimte voor ontwikkeling, eigen verantwoordelijkheid en het tonen van lef. Door middel van verschillende trainingen en opleidingen worden werknemers opgeleidt tot gekwalificeerde klantcontact medewerkers. Webhelp heeft meerdere outbound en inbound projecten tot haar beschikking waarbij je kunt werken als retentie of klantenservice medewerker.

Wij zijn regelmatig op zoek naar kandidaten die beschikbaar zijn voor één van onze parttime vacatures. Voor dit soort functies wordt een beschikbaarheid gevraagd van minimaal 16 uur per week. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om ook in de avonden en/of weekenden te werken. Dit is ideaal voor studenten die op zoek zijn naar een flexibele klantenservice bijbaan.

Voor deze parttime callcenter vacatures bij Webhelp zoeken wij kandidaten die al eerder ervaring hebben opgedaan binnen telefonisch klantcontact en/of de callcenter branche. Daarnaast dien je te beschikken over zowel commerciële als servicegerichte competenties. Zie jij het als uitdaging om aan te gaan werken bij Webhelp en ben jij op zoek naar een callcenter bijbaan?

Bekijk dan snel één van onze parttime callcenter vacatures bij Webhelp en solliciteer direct!

Zoekcriteria