https://www.bellenalsbijbaan.nl/_images_upload/_tn_8713b37818477a9f.jpg
Op zoek naar een nieuwe baan?
Zoek hier naar de juiste vacature
https://www.bellenalsbijbaan.nl/_images_upload/_tn_0d09d47de90e8f1c.jpg
Op zoek naar werk?
Zoek hier naar de juiste vacature
https://www.bellenalsbijbaan.nl/_images_upload/_tn_a8212d87cb31e65a.jpg
Op zoek naar werk?
Zoek hier naar de juiste vacature
Vacatures Zoeken

Bijbaan Ziggo

Geen vacatures gevonden

Er zijn geen vacatures gevonden. Verwijder zoekcriteria om de zoekopdracht breder te maken.

Via een van onderstaande opties kan je nieuwe vacatures ontvangen die aan deze zoekopdracht voldoen.

Bijbaan Ziggo

Op verschillende locaties in Nederland zoekt FINTREX met regelmaat callcenter medewerkers voor Ziggo (voorheen UPC). Wil je werken in het klantcontactcenter van Ziggo? Reageer dan direct.

Ziggo (voorheen UPC) is een bekende Nederlandse telecom aanbieder op het gebied van digitale televisie, internet en diverse telefoniediensten. Ongeveer twee miljoen huishoudens maken dagelijks gebruik van de producten of diensten van de organisatie waarmee zij op deze manier toegang krijgen tot de digitale wereld. Voor het bedrijf is het verlenen van customer service en de verbetering hiervan een van de belangrijkste speerpunten. Medewerkers binnen Ziggo kijken vooruit en maken de digitale groei binnen de organisatie hierdoor mede mogelijk.

Je kunt aan de slag gaan op diverse afdelingen binnen het callcenter als het gaat om het verlenen van customer service. Ziggo is onder andere gevestigd in Rotterdam, Nijmegen en Leeuwarden. Daarnaast zorgt het bedrijf ervoor dat haar medewerkers middels diverse trainingen en opleidingsmogelijkheden intensief worden begeleid.

Op zoek naar een flexibele bijbaan Ziggo?

Regelmatig zijn wij op zoek naar medewerkers voor een van onze parttime vacatures. Het gaat hierbij voornamelijk om parttime werk vanaf 20 uur per week. Dit is ideaal voor studenten die op zoek zijn naar een geschikte parttime baan of commerciële klantenservice bijbaan. Voor de functies die wij beschikbaar hebben bij Ziggo is het van belang dat je regelmatig flexibel inzetbaar bent in de avonduren en / of weekenden.

Voor deze parttime (bij)banen zoeken wij kandidaten die eerder ervaring hebben opgedaan binnen telefonisch klantcontact of het callcenter. Ben jij bereid om te bellen als bijbaan en wil jij aan de slag bij één van de vestigingen van Ziggo? Bekijk dan hier snel een van onze bijbanen bij Ziggo.

Zoekcriteria