https://www.bellenalsbijbaan.nl/_images_upload/_tn_8713b37818477a9f.jpg
Op zoek naar een nieuwe baan?
Zoek hier naar de juiste vacature
https://www.bellenalsbijbaan.nl/_images_upload/_tn_0d09d47de90e8f1c.jpg
Op zoek naar werk?
Zoek hier naar de juiste vacature
https://www.bellenalsbijbaan.nl/_images_upload/_tn_a8212d87cb31e65a.jpg
Op zoek naar werk?
Zoek hier naar de juiste vacature
Vacatures Zoeken

Callcenter bijbaan Alphen aan den Rijn

Bijbaan Inbound Zorg vacature in Leiden - Leiden

Voor een callcenter bijbaan vacature zijn wij op zoek inbound klantenservice vacature in Leiden Interesse? Lees snel verder en solliciteer!
Gepubliceerd: 08-10-2014
Referentie nr:#FIRK03939
A

Parttime Baan Callcenter in Leiden - Leiden

Wij zoeken een parttime medewerker voor een callcenter in Leiden. Reageer direct!
Gepubliceerd: 23-09-2014
Referentie nr:#FIRK03912
B

Parttime Baan Klantenservice Zorg in Leiden - Leiden

In Leiden zijn wij voor een inbound zorg vacature op zoek naar klantenservice medewerkers die een parttime baan willen vervullen. Heb jij...
Gepubliceerd: 04-09-2014
Referentie nr:#FIRK03826
C
Callcenter bijbaan Alphen aan den Rijn

Hieronder vindt je het overzicht van alle callcenter vacatures nabij Alphen aan den Rijn. Wij zoeken voor diverse bedrijven per direct telefonisch talent!

Het gaat om uiteenlopende functies bij zowel de klantenservice als de telefonische verkoop afdeling voor diverse callcenters in de omgeving van Alphen. Ervaring op het gebied van telemarketing is een pré, maar is geen absolute vereiste; je houding en je instelling zijn belangrijker. Wij zoeken ambitieuze studenten of herintreders met een flinke dosis doorzettingsvermogen en goede mondelinge vaardigheiden.

Denk jij dat je per telefoon iemand een dienst of product kan verkopen zonder het als ‘aansmeren’ over te laten komen? Weet jij hoe je met klachten omgaat (B2C) of hoe je zakelijke contacten (B2B) kunt aanleggen? Misschien ben jij dan wel diegene die wij zoeken!

Reageer online op Callcenter bijbaan in Alphen aan den Rijn! Als je een interessante bijbaan hebt gevonden, kun je gemakkelijk reageren via de knop bovenaan de vacature. Door je in te schrijven op BellenAlsBijbaan.nl, kun jij bovendien als eerste de nieuwste bijbanen in je email ontvangen!

Zoekcriteria