https://www.bellenalsbijbaan.nl/_images_upload/_tn_8713b37818477a9f.jpg
Op zoek naar een nieuwe baan?
Zoek hier naar de juiste vacature
https://www.bellenalsbijbaan.nl/_images_upload/_tn_0d09d47de90e8f1c.jpg
Op zoek naar werk?
Zoek hier naar de juiste vacature
https://www.bellenalsbijbaan.nl/_images_upload/_tn_a8212d87cb31e65a.jpg
Op zoek naar werk?
Zoek hier naar de juiste vacature
Vacatures Zoeken

Callcenter bijbaan Amsterdam

Service medewerker (NL-Duits) HEMA Amsterdam - Amsterdam

Spreek jij Duits? En lijkt het jou leuk om als service medewerker aan de slag te gaan bij de Hema in Amsterdam? Reageer dan op deze vacature!
Gepubliceerd: 11-05-2017
Referentie nr:#FICB10811

Nieuwe Startersbaan (32 uur) ABN AMRO Amsterdam - Amsterdam

Wij zijn voor een nieuwe startersbaan (32 uur) bij  ABN AMRO in Amsterdam op zoek naar klantenservice medewerkers voor de informatielijn hypotheken. Beschik je minimaal over een MBO4...
Gepubliceerd: 25-11-2016
Referentie nr:#FIRK06753

Klantcontact medewerker bij BCC in regio Amsterdam - regio Amsterdam

Lijkt een baan in de klantenservice je leuk? Wij hebben nog een vacature openstaan voor klantcontact medewerker bij BCC in Amsterdam. Bekijk deze vacature hier!
Gepubliceerd: 05-09-2016
Referentie nr:#FISR08165

Klantcontact medewerker Zilveren Kruis Achmea in Amsterdam - Amsterdam

Wil jij graag werken bij een grote zorgverzekeraar in Amsterdam? Kom werken in het klantcontact team van Zilveren Kruis Achmea. Bekijk nu de vacature!
Gepubliceerd: 02-08-2016
Referentie nr:#FISR08029

Klantenservice medewerker HEMA Amsterdam - Amsterdam

Wij zijn op zoek naar kllantenservice e-mail medewerkers voor de afhandeling van klantcontact van de HEMA in Amsterdam. Minimaal 28 uur per week beschikbaar? Lees snel verder en...
Gepubliceerd: 20-07-2016
Referentie nr:#FIRK07868

Werken bij BCC in regio Amsterdam - Amsterdam

Ben jij communicatief sterk, servicegericht en heb je affiniteit met consumenten electronica? Als Klantenservice medewerker bij BCC sta jij iedere dag de klanten te woord bij al hun vragen.
Gepubliceerd: 14-07-2016
Referentie nr:#FISR07334

Parttime Klantenservice medewerker Warenhuis in Amsterdam - Amsterdam

Ga als Klantenservice medewerker aan de slag bij één van de grootste Warenhuizen van Nederland! In deze parttime functie beantwoord jij vragen van klanten via de telefoon op de Servicelijn...
Gepubliceerd: 27-11-2015
Referentie nr:#FISKR06394

Klantenservice medewerker Winkelketen in Amsterdam - Amsterdam

Wij zijn op zoek naar Klantenservice medewerker voor een Nederlands Warenhuis in Amsterdam. Heb jij eerder ervaring opgedaan binnen telefonisch klantcontact? Lees snel verder en solliciteer direct.
Gepubliceerd: 22-10-2015
Referentie nr:#FIRK06143

Bijbaan Klantenservice regio Weesp - Regio Weesp

Voor een bijbaan Klantenservice medewerker voor het contactcenter van een Zorgverzekeraar in de regio Weesp zijn wij op zoek naar servicegerichte klantenservice medewerkers. Heb jij...
Gepubliceerd: 25-09-2015
Referentie nr:#FIRK05922
A

Klantenservice Bijbaan Zorg regio Badhoevedorp - Regio Badhoevedorp

Voor een klantenservice bijbaan in de omgeving van Badhoevedorp op zoek naar klantenservice medewerkers voor een Zorgverzekeringsmaatschappij. Interesse? Solliciteer dan direct.
Gepubliceerd: 23-09-2015
Referentie nr:#FIRK05921
B
Callcenter bijbaan Amsterdam

In Amsterdam zoeken wij parttime callcenter medewerkers voor diverse callcenter bijbanen bij onze opdrachtgevers. Bekijk hier ons aanbod en solliciteer direct!

Er zijn nog vele Callcenter vacatures open in de regio Amsterdam, van parttime bijbaantjes voor studenten tot fulltime functies als B2B telefonisch verkoper. Ben jij het communicatieve talent waar wij naar op zoek zijn? En woon je in de buurt van Amsterdam, of ben je op zoek naar een leuke bijbaan in Amsterdam?

Diverse grote en kleine bedrijven in Amsterdam zoeken per direct vers bloed voor de inbound of outbound afdeling. Ervaring is altijd een plus maar niet noodzakelijk, zolang je maar ambitieus bent en over een flink portie doorzettingsvermogen beschikt. Zowel de beginner als de ervaren telemarketeer vindt hier een uitdagende baan op niveau. Het salaris is afhankelijk van je leeftijd maar in de meeste gevallen zijn er bonusregelingen op het sales traject, dus hoe beter je bent, hoe meer je verdient! Ben jij per week 12 uur of meer beschikbaar en wil jij direct goed gaan (bij)verdienen in een callcenter? Reageer dan op een van de callcenter Amsterdam vacatures. Bekijk het overzicht van Callcenter Amsterdam vacatures.

Leuke callcenter vacature gevonden? Reageer online met de knop bovenin! Om voortaan alle nieuwe vacatures in Amsterdam direct in je inbox te ontvangen, kun je je inschrijven op BellenAlsBijbaan. Voor specifieke mails geef je bij je profiel op dat de gewenste locatie Amsterdam is, maar je kunt je ook opgeven voor vacatures buiten Amsterdam natuurlijk!