https://www.bellenalsbijbaan.nl/_images_upload/_tn_8713b37818477a9f.jpg
Op zoek naar een nieuwe baan?
Zoek hier naar de juiste vacature
https://www.bellenalsbijbaan.nl/_images_upload/_tn_0d09d47de90e8f1c.jpg
Op zoek naar werk?
Zoek hier naar de juiste vacature
https://www.bellenalsbijbaan.nl/_images_upload/_tn_a8212d87cb31e65a.jpg
Op zoek naar werk?
Zoek hier naar de juiste vacature
Vacatures Zoeken

Callcenter bijbaan Arnhem

Commercieel adviseur - Doesburg

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Heb jij een groot empathisch vermogen en kan je tegelijkertijd ook commercieel zijn? Dan heb ik wellicht een functie als commercieel adviseur voor jou!
Gepubliceerd: 28-12-2017
Referentie nr:#FILE12683

Customer Service - Doesburg

Ben jij geduldig en heb je een groot empathisch vermogen? Vind jij het leuk om mensen te helpen en ben je op zoek naar een leuke inbound functie? Dan is werken bij Beter Horen wellicht iets voor...
Gepubliceerd: 27-12-2017
Referentie nr:#FILE12682

Outbound medewerker - Doesburg

Heb jij een empathisch vermogen en ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Ga dan aan de slag als outbound medewerker bij Beter Horen!
Gepubliceerd: 27-12-2017
Referentie nr:#FILE12680

Parttime werken bij Nationale-Nederlanden Ede - Ede

Ben jij op zoek naar parttime werk? Bij Nationale-Nederlanden in Ede zijn wij op zoek naar enthousiaste klantcontact medewerkers. Heb jij werkervaring opgedaan binnen klantcontact of...
Gepubliceerd: 19-01-2017
Referentie nr:#FIMLE09904

Helpdesk medewerker (avondtraining) Ziggo in Ede - Ede

Op zoek naar een functie waarbij je 's avonds jouw training kunt volgen? Lees dan snel verder!
Gepubliceerd: 26-05-2016
Referentie nr:#FIRK07434

Helpdesk medewerker Ziggo in Ede - Ede

Heb jij affiniteit met telecom en ben je hulpvaardig? Dan is deze baan als helpdeskmedewerker bij Ziggo in Ede iets voor jou!
Gepubliceerd: 08-04-2016
Referentie nr:#FIRK07100

Technische Helpdesk medewerker KPN in Ede - Ede

Voor de Helpdesk van KPN in Ede zoeken wij klantgerichte helpdeskmedewerkers die affiniteit hebben telecom producten. Dit is parttime functie op minimaal MBO werk- en denkniveau.
Gepubliceerd: 08-04-2016
Referentie nr:#FIRK07085

Parttime vacature Verzekeraar regio Arnhem - Regio Arnhem

Wij zijn voor een nieuwe parttime vacature voor een verzekeraar in regio Arnhem op zoek naar klantenservice medewerkers. Interesse en op zoek naar parttime werk? Solliciteer dan direct via de...
Gepubliceerd: 25-02-2016
Referentie nr:#FIRK06814

Parttime Klantenservice Nationale-Nederlanden Ede - Ede

Wij zijn op zoek naar een parttime Klantenservice medewerker voor Nationale-Nederlanden in Ede. Heb jij eerder telefonische werkervaring opgedaan binnen deze branche? Lees snel verder en...
Gepubliceerd: 25-02-2016
Referentie nr:#FIRK06862

Parttime vacature financieel (vanaf 16 uur) Ede - Ede

Voor een parttime vacature zijn wij op zoek naar financieel klantenservice medewerkers in Ede. Heb jij ervaring binnen telefonisch klantcontact. Lees snel verder en sollicteer direct.
Gepubliceerd: 19-02-2016
Referentie nr:#FIRK06815
Callcenter bijbaan Arnhem

In de omgeving van Arnhem zijn wij voor diverse Callcenters op zoek naar nieuwe medewerkers!

Het gaat om leuke en uitdagende functies als telemarketeer of call agent voor diverse gezellige callcenters in Arnhem. Wij zoeken zowel parttimers als fulltimers die minimaal 12 uur per week kunnen werken. Ervaring is minder belangrijk dan ambitie en doorzettingsvermogen.

Vooral voor studenten hebben wij de ideale flexibele bijbaan. Je geeft zelf per week aan wanneer je wilt werken en in de vakantie periodes kan er altijd meer gewerkt worden. De meeste callcenters kennen bovendien een bonussysteem om de echte verkopers extra te belonen, dus als jij mondig én commercieel gericht bent dan kan je in een korte tijd flink gaan (bij)verdienen.

Ben jij niet op je mond gevallen en denk jij dat je via de telefoon mensen weet te overtuigen van een product of dienst? Dan zijn onze callcenter vacatures in Arnhem iets voor jou!

Vindt een leuke callcenter baan in Arnhem! Bekijk het onderstaande overzicht en reageer direct op een vacature. Je kunt jezelf ook inschrijven bij BellenAlsBijbaan.nl zodat je als eerste de nieuwste vacatures ontvangt.