https://www.bellenalsbijbaan.nl/_images_upload/_tn_8713b37818477a9f.jpg
Op zoek naar een nieuwe baan?
Zoek hier naar de juiste vacature
https://www.bellenalsbijbaan.nl/_images_upload/_tn_0d09d47de90e8f1c.jpg
Op zoek naar werk?
Zoek hier naar de juiste vacature
https://www.bellenalsbijbaan.nl/_images_upload/_tn_a8212d87cb31e65a.jpg
Op zoek naar werk?
Zoek hier naar de juiste vacature
Vacatures Zoeken

Callcenter bijbaan Den Bosch

Klantadviseur Rabobank 24/7 in Best - Best

Voor de Rabobank in Best zijn wij op zoek naar stressbestendige Klantadviseurs die graag de uitdaging aan gaan om klanten die zich in het buitenland bevinden en een noodsituatie hebben, zoals een...
Gepubliceerd: 29-12-2016
Referentie nr:#FIMLE09739

Bijbaan in een callcenter in Tilburg - Tilburg

Er is een nieuwe vacature online voor een leuke bijbaan bij een callcenter in Tilburg. Je kunt reageren op deze vacature door direct te klikken op de solliciteer knop en ons je meest recente CV t...
Gepubliceerd: 18-09-2013
Referentie nr:#FIRB02651
A

Studentenwerk bij callcenter in Tilburg - Tilburg

Voor leuk studentenwerk in Tilburg zijn wij op zoek naar talenten die ervaring hebben opgedaan in een callcenter en zin hebben om te starten met een nieuw project.
Gepubliceerd: 12-09-2013
Referentie nr:#FIRB02639
B

Parttime klantcontact adviseur in Tilburg - Tilburg

Wil jij parttime werken of ben je op zoek naar een bijbaan als klantcontact adviseur voor een bekende organisatie in Tilburg? Beschik jij over klantcontact vaardigheden of heb...
Gepubliceerd: 28-06-2013
Referentie nr:#FIRK02486
C

Outbound Klantenservice bijbaan in Tilburg - Tilburg

Ben jij enthousiast, commercieel en zakelijk ingesteld? Reageer dan op deze interessante vacature voor outbound klantenservice bijbaan in Tilburg en ga direct aan de slag!
Gepubliceerd: 28-09-2010
Referentie nr:#FIKS0750
D

Parttime verkoop adviseur Telecom inTilburg - Tilburg

Wij zoeken een parttime verkoopadviseur in Tiburg. Dit is een callagent vacature bij een facilitair callcenter in Tilburg.
Gepubliceerd: 28-09-2010
Referentie nr:#FIKS0749
E

Klantenservice medewerker Telecom provider in Tilburg - Tilburg

Wij zoeken klantenservicemedewerkers voor een bijbaan bij een telecom provider in Tilburg. Dit is een inbound sales vacature die parttime vervuld kan worden.
Gepubliceerd: 24-09-2010
Referentie nr:#FILL0742
F
Callcenter bijbaan Den Bosch en omgeving

Ben jij ambitieus? Heb jij doorzettingsvermogen? Beschik je over goede mondelinge vaardigheden? Meerdere callcenters in Den Bosch zijn per direct op zoek naar jou!

Werken bij een callcenter is een uitstekende manier om commerciële en communicatieve vaardigheden verder te ontwikkelen en staat bovendien goed op je CV. Je kunt zelf per week je uren aangeven en er is altijd werk, ook als je bijvoorbeeld in de vakantie meer wilt gaan verdienen. Vaak is er ook de mogelijkheid om interne trainingen te volgen en zo door te groeien naar hogere functies. Kortom, de telemarketing biedt de ideale bijbaan voor studenten en is een goede callcenter bijbaan in Den Bosch.

Voor alle onderstaande callcenter banen in Den Bosch geldt dat je in ieder geval 12 uur per week beschikbaar bent om te werken. Ervaring op het gebied van inbound/outbound telemarketing is altijd mooi, maar ook voor de beginners bieden wij een uitdagende fulltime of parttime baan met prima salaris.

Reageer direct op vacatures callcenter bijbaan in Den Bosch!