https://www.bellenalsbijbaan.nl/_images_upload/_tn_8713b37818477a9f.jpg
Op zoek naar een nieuwe baan?
Zoek hier naar de juiste vacature
https://www.bellenalsbijbaan.nl/_images_upload/_tn_0d09d47de90e8f1c.jpg
Op zoek naar werk?
Zoek hier naar de juiste vacature
https://www.bellenalsbijbaan.nl/_images_upload/_tn_a8212d87cb31e65a.jpg
Op zoek naar werk?
Zoek hier naar de juiste vacature
Vacatures Zoeken

Callcenter bijbaan Den Bosch

Klantenservice Medewerker Eneco (Thuiswerken) - Den Bosch

Ben jij op zoek naar een uitdagende parttime of fulltime baan tijdens kantooruren? Wordt je enthousiast van het voeren van...
Gepubliceerd: 19-09-2019
Referentie nr:#FIRK16464

Klantadviseur Rabobank 24/7 in Best - Best

Voor de Rabobank in Best zijn wij op zoek naar stressbestendige Klantadviseurs die graag de uitdaging aan gaan om klanten die zich in het...
Gepubliceerd: 22-08-2019
Referentie nr:#FIMLE09739
Callcenter bijbaan Den Bosch en omgeving

Ben jij ambitieus? Heb jij doorzettingsvermogen? Beschik je over goede mondelinge vaardigheden? Meerdere callcenters in Den Bosch zijn per direct op zoek naar jou!

Werken bij een callcenter is een uitstekende manier om commerciële en communicatieve vaardigheden verder te ontwikkelen en staat bovendien goed op je CV. Je kunt zelf per week je uren aangeven en er is altijd werk, ook als je bijvoorbeeld in de vakantie meer wilt gaan verdienen. Vaak is er ook de mogelijkheid om interne trainingen te volgen en zo door te groeien naar hogere functies. Kortom, de telemarketing biedt de ideale bijbaan voor studenten en is een goede callcenter bijbaan in Den Bosch.

Voor alle onderstaande callcenter banen in Den Bosch geldt dat je in ieder geval 12 uur per week beschikbaar bent om te werken. Ervaring op het gebied van inbound/outbound telemarketing is altijd mooi, maar ook voor de beginners bieden wij een uitdagende fulltime of parttime baan met prima salaris.

Reageer direct op vacatures callcenter bijbaan in Den Bosch!

Zoekcriteria