https://www.bellenalsbijbaan.nl/_images_upload/_tn_8713b37818477a9f.jpg
Op zoek naar een nieuwe baan?
Zoek hier naar de juiste vacature
https://www.bellenalsbijbaan.nl/_images_upload/_tn_0d09d47de90e8f1c.jpg
Op zoek naar werk?
Zoek hier naar de juiste vacature
https://www.bellenalsbijbaan.nl/_images_upload/_tn_a8212d87cb31e65a.jpg
Op zoek naar werk?
Zoek hier naar de juiste vacature
Vacatures Zoeken

Callcenter bijbaan Deventer

Geen vacatures gevonden

Er zijn geen vacatures gevonden. Verwijder zoekcriteria om de zoekopdracht breder te maken.

Via een van onderstaande opties kan je nieuwe vacatures ontvangen die aan deze zoekopdracht voldoen.
Callcenter bijbaan Deventer

Woon je in Deventer en ben je op zoek naar een leuke baan of bijbaan? Heb jij een duidelijke stem en weet jij mensen te overtuigen? Misschien is een baan in een callcenter iets voor jou!

Kom gezellig werken in een callcenter in Deventer. Voor meerdere contactcenters in de regio om Deventer zoeken wij enthousiaste en communicatieve callcenter medewerkers. Ervaring is natuurlijk een pré maar geen vereiste, belangrijker is je mate van inzet en commercieel inzicht. De outbound callcenter banen in het bijzonder vereisen goede mondelinge vaardigheden en doorzettingsvermogen. Veelal bestaan er interne trainingen voor telefonisch verkoper op inbound callcenter organisaties en kun je, bij bewezen talent, verder doorgroeien naar hogere functies.

Een baan als callagent bij een callcenter in Deventer is de ideale (bij)baan voor student, herintreder of starter. Als je er aanleg voor hebt kun je bovenop je normale salaris ook nog eens flinke bonussen verdienen voor iedere klant die je binnenhaalt. Callcenter werk is leuk en flexibel als vakantie werk, om in korte tijd veel te verdienen, maar dankzij de doorgroei mogelijkheden ook een prima basis voor een carrière in de contactcenter branche.

Vind hier een callcenter bijbaan in Deventer en ga werken als callagent. Bekijk het overzicht van alle callcenter vacatures in Deventer en reageer direct online!

Zoekcriteria