https://www.bellenalsbijbaan.nl/_images_upload/_tn_8713b37818477a9f.jpg
Op zoek naar een nieuwe baan?
Zoek hier naar de juiste vacature
https://www.bellenalsbijbaan.nl/_images_upload/_tn_0d09d47de90e8f1c.jpg
Op zoek naar werk?
Zoek hier naar de juiste vacature
https://www.bellenalsbijbaan.nl/_images_upload/_tn_a8212d87cb31e65a.jpg
Op zoek naar werk?
Zoek hier naar de juiste vacature
Vacatures Zoeken

Callcenter bijbaan Maastricht

Medewerker Klantcontact - Regio Maastricht

Wil jij tot €10,98 per uur verdienen en kosteloos jouw Wft-zorg behalen? Ga dan aan de slag als Medewerker Klantcontact bij VGZ...
Gepubliceerd: 17-01-2019
Referentie nr:#FILE14923
Callcenter bijbaan Maastricht

Op zoek naar leuke callcenter vacatures in Maastricht? Er zijn veel verschillende callcenters en contact centers in Maastricht waar wij callagents voor zoeken. Deze callcenters in Maastricht zijn ook op zoek naar helpdeskmedewerkers, telefonisch enqueteurs, inbound call agents en outbound callagents.

Gezellig werken in een callcenter is ideaal voor studenten, herintreders, moeders en verder iedereen in Maastricht. Hier vind je alle contactcenter vacatures die er in Maastricht zijn! Ervaring in de telemarketing of in een callcenter is niet noodzakelijk. Kom carrière maken op de telefonische afdeling van grote bedrijven. Een callcenter baan is de perfecte start van je verdere loopbaan.

Hieronder zie je een overzicht van alle callcenter bijbanen in de regio Maastricht. Als je een interessante bijbaan hebt gevonden, kun je gemakkelijk reageren via de knop bovenaan de vacature. Door je in te schrijven op BellenAlsBijbaan.nl, kan jij als eerste de nieuwste callcenter bijbanen in Maastricht in je email ontvangen, gemakkelijker reageren en een overzicht van je sollicitaties beheren.

Reageer nu op die leuke callcenter vacature in Maastricht!

Zoekcriteria