https://www.bellenalsbijbaan.nl/_images_upload/_tn_8713b37818477a9f.jpg
Op zoek naar een nieuwe baan?
Zoek hier naar de juiste vacature
https://www.bellenalsbijbaan.nl/_images_upload/_tn_0d09d47de90e8f1c.jpg
Op zoek naar werk?
Zoek hier naar de juiste vacature
https://www.bellenalsbijbaan.nl/_images_upload/_tn_a8212d87cb31e65a.jpg
Op zoek naar werk?
Zoek hier naar de juiste vacature
Vacatures Zoeken

Callcenter bijbaan Rotterdam?

Customer Service medewerker Oxxio - Rotterdam

Wij zoeken nieuwe Customer Service medewerkers voor Oxxio in Rotterdam. Ben jij minimaal 32 uur beschikbaar? Lees dan verder, solliciteer en kom werken bij Oxxio!
Gepubliceerd: 21-02-2018
Referentie nr:#FIRK13445

Klantcontact vacature KPN - Rotterdam

Gepubliceerd: 15-02-2018
Referentie nr:#FILE13137

Medewerker klantenservice KPN - Rotterdam

Ben jij degene die zijn/haar vrienden en familie altijd helpt met hun TV, internet en telefonie? Vind jij het ook echt leuk om de helpende hand te zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou! Start...
Gepubliceerd: 08-02-2018
Referentie nr:#FILE13136

Klantenservice bijbaan bij de Rabobank - Rotterdam

Een leuke Klantenservice bijbaan bij de Rabobank in Rotterdam! Wil jij meer weten? Lees dan snel de vacature!
Gepubliceerd: 06-02-2018
Referentie nr:#FICB13282

Bijbaan (16 - 20 uur) Klantenservice Rabobank - Rotterdam

Op zoek naar een leuke bijbaan, die ook nog eens je CV een flinke boost geeft? Ga dan aan de slag op de Klantenservice bij de Rabobank in Rotterdam!
Gepubliceerd: 05-02-2018
Referentie nr:#FICB13285

Bijbaan Klantensevice medewerker - Rotterdam

Op zoek naar een bijbaan waarbij je jezelf kan ontwikkelen? Ga aan de slag als Klantensevice medewerker bij de Rabobank in Rotterdam!
Gepubliceerd: 05-02-2018
Referentie nr:#FICB13284

Commercieel Adviseur - Rotterdam

Zoek je een flexibele baan en wil je graag snel aan de slag? Dan heb ik een interessante functie voor jou.
Gepubliceerd: 22-12-2017
Referentie nr:#FILE12688

Retentie medewerker - Rotterdam

Ga jij aan de slag als retentie medewerker bij een bekende Loterij in Rotterdam? Sta jij sterk in jouw schoenen en ga jij graag een uitdaging aan? Dan is dit de functie voor jou!
Gepubliceerd: 06-12-2017
Referentie nr:#FILE12510

Commercieel medewerker - Rotterdam

Kan jij praten als brugman? En ben jij op zoek naar een commerciële functie waar je veel kunt leren? Ga dan aan de slag als commercieel medewerker bij een media Uitgeverij in Rotterdam....
Gepubliceerd: 30-11-2017
Referentie nr:#FILD12494

Sales medewerker - Rotterdam

Zeggen jouw vrienden dat je het middelpunt van de aandacht bent, een vlotte babbel hebt of ze altijd weet te overtuigen? Dan is deze vacature echt iets voor jou! Voor een bekende...
Gepubliceerd: 22-11-2017
Referentie nr:#FILE12323
Callcenter bijbaan Rotterdam

FINTREX is op zoek naar parttime callcenter medewerkers in Rotterdam. Op zoek naar een leuke callcenter bijbaan? Bekijk hier onze vacatures en solliciteer direct!

De ideale callcenter bijbaan in Roterdam. Bekijk het totale overzicht met callcenter werk vacatures en solliciteer direct.

Er zijn nog vele Callcenter vacatures open in de regio Rotterdam, van parttime bijbaantjes voor studenten tot fulltime functies als B2B telefonisch verkoper. Ben jij het communicatieve talent waar wij naar op zoek zijn? En woon je in de buurt van Rotterdam, of ben je op zoek naar een leuke bijbaan in Rotterdam?

Diverse grote en kleine bedrijven in Rotterdam zoeken per direct vers bloed voor de inbound of outbound afdeling. Ervaring is altijd een plus maar niet noodzakelijk, zolang je maar ambitieus bent en over een flink portie doorzettingsvermogen beschikt. Zowel de beginner als de ervaren telemarketeer vindt hier een uitdagende baan op niveau. Het salaris is afhankelijk van je leeftijd maar in de meeste gevallen zijn er bonusregelingen op het sales traject, dus hoe beter je bent, hoe meer je verdient! Ben jij per week 12 uur of meer beschikbaar en wil jij direct goed gaan (bij)verdienen in een callcenter? Reageer dan op een van de callcenter Rotterdam vacatures. Bekijk het overzicht van Callcenter Rotterdam vacatures.

Leuke callcenter vacature gevonden? Reageer online met de knop bovenin! Om voortaan alle nieuwe vacatures in Rotterdam direct in je inbox te ontvangen, kun je je inschrijven op BellenAlsBijbaan. Voor specifieke mails geef je bij je profiel op dat de gewenste locatie Rotterdam is, maar je kunt je ook opgeven voor vacatures buiten Rotterdam natuurlijk!