https://www.bellenalsbijbaan.nl/_images_upload/_tn_8713b37818477a9f.jpg
Op zoek naar een nieuwe baan?
Zoek hier naar de juiste vacature
https://www.bellenalsbijbaan.nl/_images_upload/_tn_0d09d47de90e8f1c.jpg
Op zoek naar werk?
Zoek hier naar de juiste vacature
https://www.bellenalsbijbaan.nl/_images_upload/_tn_a8212d87cb31e65a.jpg
Op zoek naar werk?
Zoek hier naar de juiste vacature
Vacatures Zoeken

Callcenter bijbaan Rotterdam?

Parttime bijbaan (16-20 uur) Rabobank Rotterdam - Rotterdam

Ben jij op zoek naar een parttime bijbaan voor 16-20 uur per week? Dan hebben wij een leuke vacature voor je bij de Rabobank in Rotterdam! Interesse? Klik dan snel verder voor meer...
Gepubliceerd: 06-09-2017
Referentie nr:#FILE11863

Toffe bijbaan Rabobank in Rotterdam - Rotterdam

Wij hebben een toffe bijbaan bij de Rabobank in Rotterdam inn de aanbieding! Wil jij graag je CV alvast opbouwen terwijl je nog aan het studeren bent? Of zoek jij een leuke parttime...
Gepubliceerd: 06-09-2017
Referentie nr:#FILE11862

Bijbaan (16-20 uur) bij Rabobank in Rotterdam - Rotterdam

Zoek jij een bijbaan of parttime werk in de financiële sector? Behaal je Wft diploma en kom werken bij de Rabobank in Rottedam als klantenservice medewerker.
Gepubliceerd: 05-09-2017
Referentie nr:#FILE11861

Customer Sales Representative in Rotterdam - Rotterdam

Een leuke functie als Customer Sales Representative in Rotterdam! Lijkt jou dit leuk? Reageer dan!
Gepubliceerd: 19-07-2017
Referentie nr:#FIRK10464

Klantenservice vacature afdeling Hypotheken Nationale-Nederlanden - Rotterdam

Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende Klantenservice baan? Bij Nationale-Nederlanden zijn we nog op zoek naar nieuwe medewerkers op de afdeling Hypotheken!
Gepubliceerd: 18-07-2017
Referentie nr:#FIRK09760

Klantadviseur bij Energiemaatschappij in Rotterdam - Rotterdam

Wil jij aan de slag als Klantadviseur bij een leuk en frisse Energiemaatschappij? Reageer dan op deze vacature in Rotterdam!
Gepubliceerd: 19-06-2017
Referentie nr:#FISR09754

Parttime ervaring op doen als Recruiter bij FINTREX - Rotterdam

Nog geen ervaring met recruitment, maar wil je wel graag aan de slag in de recruitment branche? Dat kan als Parttime Recruitment Asssitant bij FINTREX! Lees snel meer.
Gepubliceerd: 13-06-2017
Referentie nr:#FISR11102
A

Klantadviseur afdeling Pensioenen bij Nationale-Nederlanden in Rotterdam - Rotterdam

Wij zoeken naar financiële toppers die voor een langere periode aan de slag willen. Lijkt het jou leuk om als Klantadviseur op de afdeling Pensioenen bij Nationale-Nederlanden te werken? Reageer...
Gepubliceerd: 01-05-2017
Referentie nr:#FICB10683

Werken als Callcenter medewerker Media Uitgeverij in Rotterdam - Rotterdam

Heb jij een commerciële instelling? kom dan werken als Callcenter medewerker Media Uitgeverij in Rotterdam!
Gepubliceerd: 26-04-2017
Referentie nr:#FICB10691

Telefonisch medewerker bij een verzekeringsmaatschappij in Rotterdam - Rotterdam

Heb jij altijd al willen werken met Pensioenen en complexe producten? Dan is de vacature bij de verzekeringsmaatschappij in Rotterdam wat voor jou!
Gepubliceerd: 24-04-2017
Referentie nr:#FICB10636
Callcenter bijbaan Rotterdam

FINTREX is op zoek naar parttime callcenter medewerkers in Rotterdam. Op zoek naar een leuke callcenter bijbaan? Bekijk hier onze vacatures en solliciteer direct!

De ideale callcenter bijbaan in Roterdam. Bekijk het totale overzicht met callcenter werk vacatures en solliciteer direct.

Er zijn nog vele Callcenter vacatures open in de regio Rotterdam, van parttime bijbaantjes voor studenten tot fulltime functies als B2B telefonisch verkoper. Ben jij het communicatieve talent waar wij naar op zoek zijn? En woon je in de buurt van Rotterdam, of ben je op zoek naar een leuke bijbaan in Rotterdam?

Diverse grote en kleine bedrijven in Rotterdam zoeken per direct vers bloed voor de inbound of outbound afdeling. Ervaring is altijd een plus maar niet noodzakelijk, zolang je maar ambitieus bent en over een flink portie doorzettingsvermogen beschikt. Zowel de beginner als de ervaren telemarketeer vindt hier een uitdagende baan op niveau. Het salaris is afhankelijk van je leeftijd maar in de meeste gevallen zijn er bonusregelingen op het sales traject, dus hoe beter je bent, hoe meer je verdient! Ben jij per week 12 uur of meer beschikbaar en wil jij direct goed gaan (bij)verdienen in een callcenter? Reageer dan op een van de callcenter Rotterdam vacatures. Bekijk het overzicht van Callcenter Rotterdam vacatures.

Leuke callcenter vacature gevonden? Reageer online met de knop bovenin! Om voortaan alle nieuwe vacatures in Rotterdam direct in je inbox te ontvangen, kun je je inschrijven op BellenAlsBijbaan. Voor specifieke mails geef je bij je profiel op dat de gewenste locatie Rotterdam is, maar je kunt je ook opgeven voor vacatures buiten Rotterdam natuurlijk!