https://www.bellenalsbijbaan.nl/_images_upload/_tn_8713b37818477a9f.jpg
Op zoek naar een nieuwe baan?
Zoek hier naar de juiste vacature
https://www.bellenalsbijbaan.nl/_images_upload/_tn_0d09d47de90e8f1c.jpg
Op zoek naar werk?
Zoek hier naar de juiste vacature
https://www.bellenalsbijbaan.nl/_images_upload/_tn_a8212d87cb31e65a.jpg
Op zoek naar werk?
Zoek hier naar de juiste vacature
Vacatures Zoeken

Callcenter bijbaan Rotterdam?

Customer Service medewerker Energie/Telecom aanbieder Rotterdam - Rotterdam

Wij zijn op zoek naar customer service medewerker voor een bekende energie en telecom aanbiede in Rotterdam. Interese? Solliciteer dan direct op deze klantenservice vacature.
Gepubliceerd: 15-11-2016
Referentie nr:#FIRK09251

Bijbaan Klantadviseur (16 -32 uur) centrum Rotterdam - Rotterdam

Zoek je een bijbaan of parttime werk in de Rotterdam? In deze functie als commercieel medewerker kun je flexibel tussen de 16 en 32 uur per week werken.
Gepubliceerd: 04-08-2016
Referentie nr:#FIRK05824

Ideale Studentenbijbaan B2B calls in Rotterdam - Rotterdam

Voor een uitgeverij van vakbladen in Rotterdam zoeken wij callcenter agents met B2B ervaring.
Gepubliceerd: 17-06-2016
Referentie nr:#FIRK07240

Naast je studie werken aan commerciële skills in Rotterdam? - Rotterdam

Ben jij aan het studeren en wil jij naast je studie aan je commerciële skills werken? Dan is deze functie als commercieel medewerker bij Rendement wellicht iets voor jou!
Gepubliceerd: 14-06-2016
Referentie nr:#FIRK07241

Parttime callcenter baan in Rotterdam - Rotterdam

Ben je op zoek naar een baan naast je gezin of studie? Ga dan aan de slag op de klantenservice van een bekende uitgeverij in Rotterdam! Lees snel meer!
Gepubliceerd: 14-06-2016
Referentie nr:#FISK07527

Bijbaan Online Webwinkel Electronica Rotterdam - Rotterdam

Wij zijn voor een bijbaan(vanaf 16 uur) op zoek naar klantenservice medewerkers voor een online webwinkel eletronica in Rotterdam. Heb jij affiniteit met electronische producten en ben je zeer...
Gepubliceerd: 17-05-2016
Referentie nr:#FISR06663

Klantenservice medewerker afdeling Pensioen (20-32 uur) in Rotterdam - Rotterdam

Op zoek naar een baan voor minimaal 16 uur per week? Ga dan snel aan de slag bij Nationale-Nederlanden en start je carrière!
Gepubliceerd: 12-04-2016
Referentie nr:#FISR07116

Parttime callcenter medewerker Bank in Gouda - Gouda

Zoek jij een leuke bijbaan of parttime functie? FINTREX zoekt parttime callcenter medewerkers voor een Nederlandse bank in Gouda.
Gepubliceerd: 31-03-2016
Referentie nr:#FIRK04169

Klantenservice Medewerker Webwinkel in Rotterdam - Rotterdam

Wij zoeken fulltime klantenservice medewerkers voor het klantenservice team van een bekende Webwinkel in Rotterdam. Ben jij minimaal 16 uur per week beschikbaar en heb je affiniteit...
Gepubliceerd: 14-03-2016
Referentie nr:#FIRK05365
A

Parttime vacature Nationale-Nederlanden Rotterdam - Rotterdam

Op zoek naar een leuke parttime vacature bij Nationale-Nederlanden? Ga aan de slag als Klantcontact medewerker op de afdeling Pensioenen en helpt klanten met vragen of klachten hierover.
Gepubliceerd: 11-03-2016
Referentie nr:#FIRK06944
Callcenter bijbaan Rotterdam

FINTREX is op zoek naar parttime callcenter medewerkers in Rotterdam. Op zoek naar een leuke callcenter bijbaan? Bekijk hier onze vacatures en solliciteer direct!

De ideale callcenter bijbaan in Roterdam. Bekijk het totale overzicht met callcenter werk vacatures en solliciteer direct.

Er zijn nog vele Callcenter vacatures open in de regio Rotterdam, van parttime bijbaantjes voor studenten tot fulltime functies als B2B telefonisch verkoper. Ben jij het communicatieve talent waar wij naar op zoek zijn? En woon je in de buurt van Rotterdam, of ben je op zoek naar een leuke bijbaan in Rotterdam?

Diverse grote en kleine bedrijven in Rotterdam zoeken per direct vers bloed voor de inbound of outbound afdeling. Ervaring is altijd een plus maar niet noodzakelijk, zolang je maar ambitieus bent en over een flink portie doorzettingsvermogen beschikt. Zowel de beginner als de ervaren telemarketeer vindt hier een uitdagende baan op niveau. Het salaris is afhankelijk van je leeftijd maar in de meeste gevallen zijn er bonusregelingen op het sales traject, dus hoe beter je bent, hoe meer je verdient! Ben jij per week 12 uur of meer beschikbaar en wil jij direct goed gaan (bij)verdienen in een callcenter? Reageer dan op een van de callcenter Rotterdam vacatures. Bekijk het overzicht van Callcenter Rotterdam vacatures.

Leuke callcenter vacature gevonden? Reageer online met de knop bovenin! Om voortaan alle nieuwe vacatures in Rotterdam direct in je inbox te ontvangen, kun je je inschrijven op BellenAlsBijbaan. Voor specifieke mails geef je bij je profiel op dat de gewenste locatie Rotterdam is, maar je kunt je ook opgeven voor vacatures buiten Rotterdam natuurlijk!