https://www.bellenalsbijbaan.nl/_images_upload/_tn_8713b37818477a9f.jpg
Op zoek naar een nieuwe baan?
Zoek hier naar de juiste vacature
https://www.bellenalsbijbaan.nl/_images_upload/_tn_0d09d47de90e8f1c.jpg
Op zoek naar werk?
Zoek hier naar de juiste vacature
https://www.bellenalsbijbaan.nl/_images_upload/_tn_a8212d87cb31e65a.jpg
Op zoek naar werk?
Zoek hier naar de juiste vacature
Vacatures Zoeken

Callcenter vacatures

Klantcontact medewerker Overheidsinstelling in Veendam - Veendam

Voor een Overheidsinstelling in Veendam zijn wij druk op zoek naar nieuwe klantenservice medewerkers! Op deze klantcontact...
Gepubliceerd: 22-10-2019
Referentie nr:#FIRK07465

Verkoper KPN Zakelijk - Zwolle

Invloed op je eigen loon door bonussen? Ga minstens 24 uur per week aan de slag als Verkoper bij KPN Zakelijk in Zwolle en verdien €...
Gepubliceerd: 12-08-2019
Referentie nr:#FIRM21241
Callcenter vacatures

Op zoek naar een passende functie of bijbaan binnen het contactcenter? Bekijk een van onze callcenter vacatures en zorg ervoor dat je binnenkort aan de slag kan gaan als parttime callcenter medewerker.

BellenAlsBijbaan.nl biedt diverse callcenter bijbaan vacatures aan voor meerdere opdrachtgevers. Je kunt hierbij denken aan zowel klantenservice als sales projecten. Kandidaten die hiervoor in aanmerking komen zijn minimaal 12 uur per week beschikbaar en hebben ervaring opgedaan in klantcontact.

Of je nu op zoek bent naar een callcenter bijbaan of juist parttime werk, onze opdrachtgevers bieden meerdere opties aan.

Wil jij binnenkort aan de slag binnen het callcenter naast je studie en of andere parttime baan? Bekijk onze vacatures en solliciteer.

Zoekcriteria