https://www.bellenalsbijbaan.nl/_images_upload/_tn_8713b37818477a9f.jpg
Op zoek naar een nieuwe baan?
Zoek hier naar de juiste vacature
https://www.bellenalsbijbaan.nl/_images_upload/_tn_0d09d47de90e8f1c.jpg
Op zoek naar werk?
Zoek hier naar de juiste vacature
https://www.bellenalsbijbaan.nl/_images_upload/_tn_a8212d87cb31e65a.jpg
Op zoek naar werk?
Zoek hier naar de juiste vacature
Vacatures Zoeken

Eindejaarswerk

Geen vacatures gevonden

Er zijn geen vacatures gevonden. Verwijder zoekcriteria om de zoekopdracht breder te maken.

Via een van onderstaande opties kan je nieuwe vacatures ontvangen die aan deze zoekopdracht voldoen.
Eindejaarswerk

Heb jij ervaring in telefonisch klantcontact en ben jij op zoek naar een klantenservice bijbaan? Wij zijn regelmatig op zoek naar kandidaten voor het eindejaarswerk voor één van onze opdrachtgevers. Deze parttime bijbaan is goed te combineren met een gezin of studie.

De organisatie is een bekende zorgverzekeraar en heeft elk jaar te maken met eindejaarswerk. Binnen deze eindejaarsperiode is er sprake van een verhoging van het telefonisch klantcontact, omdat klanten elk jaar de mogelijkheid hebben om te switchen van zorgverzekeraar. Dit heeft als gevolg dat er veel vragen zijn op het gebied van de eerder aangekochte producten en/of diensten. Al het telefonisch klantcontact en de bijbehorende handelingen wordt eindejaarswerk genoemd.

Als parttime klantenservice medewerker beantwoordt jij telefonische vragen die betrekkingen hebben op diverse verzekeringsproducten en verwerk jij administratieve gegevens die voortvloeien uit deze gesprekken.

Voor dit eindejaarswerk zijn wij op zoek naar flexibele parttime kandidaten die in de omgeving van Amsterdam, Utrecht en Zoetermeer woonachtend zijn.

Zie jij het als uitdaging om aan de slag te gaan voor één van deze klantenservice projecten? Bekijk dan onze actuele vacatures en solliciteer!

Zoekcriteria